25%

Masa de living Brentwood, extensibila, gri/ natur, 61 (extinsa 97 cm) x 76 x 75 cm

Pret redus la Masa de living Brentwood, extensibila, gri/ natur, 61 (extinsa 97 cm) x 76 x 75 cm. Profita acum de reducere.

296.25lei

Descriere

Frumoasa masă de sufragerie cu extensie, vopsită în gri, cu blat din stejar, are un finisaj lacuit ușor, care lasă în prim plan granulația stejarului mult iubit. Finisajul gri piatră al acestei colecții este rezistent la UV pentru a oferi mobilierului un aspect frumos pentru mulți ani de acum înainte. Detalii: Lățime – de la o parte la alta 76 cm Alte dimensiuni Per total 75cm Inaltime Lungimea totală atunci când este complet inchisa 61 cm Lungime totală când este complet extinsă 97 cm Lățimea totală atunci când este complet inchisa – față în spate 76 cm Lățimea totală când este complet extinsă – față în spate 76 cm Greutatea totală a produsului 16,4 kg Distanța dintre picioare este de 62 cm extinsa și 45 cm inchisa Specificații Material de sus Lemn solid Detalii materiale de top Stejar Material de baza Lemn solid Specii de lemn de bază Stejar Culoare de bază Gri Mecanismul mesei Pliere Extensie inclusă da Număr de extensiii 2 Capacitate de locuri când este complet extinsă 4 Capacitatea locurilor când este complet inchisa 2

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masa de living Brentwood, extensibila, gri/ natur, 61 (extinsa 97 cm) x 76 x 75 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată.