25%

Masa de living Olivia by Home Affaire, lemn masiv de salcam, natur, 200 x 100 x 78 cm

Pret redus la Masa de living Olivia by Home Affaire, lemn masiv de salcam, natur, 200 x 100 x 78 cm. Profita acum de reducere.

840.00lei

Descriere

Despre marca Home Affaire: Utilizarea lemnului durabil certificat, a materialelor naturale și a materialelor textile dovedite a făcut inițial parte din filosofia mărcii. Masa ovală, „Olivia” de la Home Affaire oferă un design atemporal. Cu margini fațetate, masa adaugă eleganță. Decoreaza si imbunatateste functionalitatea camerei de zi sau a bucatariei cu aceasta masa. Pentru fabricarea mesei se folosește lemn masiv certificat FSC® . Suprafețele sale sunt rezistente și ușor de curățat. Detalii: Blat de 3 cm puternic Ușurința de îngrijire a suprafeței Blat de masă oval Marginile fațetate ale mesei Picioare: 7 / 5,5cm dimensiuni: Dimensiuni (B / T / H): Aproximativ. 160 x 100 x 78 cm Înălțimea mesei 78 cm Toate dimensiunile sunt aproximative Distanța dintre picioare: 54 x 85 cm informații despre domeniul de livrare și instalare: Autoasamblare cu instrucțiuni de instalare material: Lemn masiv certificat FSC®: salcâm ingrijire: Instrucțiuni de îngrijire pentru mobilier din lemn natural / gelackte: suprafața se curăță cel mai bine cu o cârpă moderat umedă. Atenție: Nu trebuie folosiți agenți de curățare corozivi care conțin solvenți sau lustruiți. Certificat FSC: Lemnul acestor produse provine din păduri administrate exemplar, care au fost certificate independent conform standardelor stricte de mediu, sociale și economice ale Forest Stewardship Council®.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masa de living Olivia by Home Affaire, lemn masiv de salcam, natur, 200 x 100 x 78 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată.