20%

Scaun de birou BASETBL, piele PU, cotiere rabatabile, negru, 54 x 50 x 117-127 cm

Pret redus la Scaun de birou BASETBL, piele PU, cotiere rabatabile, negru, 54 x 50 x 117-127 cm. Profita acum de reducere.

460.00lei

Descriere

Scaunul de birou BASETBL într-un design elegant combină funcționalitatea și confortul cu plăcerea. Designul ergonomic asigură o poziție confortabilă în șezut. Indiferent dacă îl folosiți ca scaun pentru computer, scaun de birou, scaun de gaming sau scaun de conferință, oferă o experiență de neegalat. Alege acest scaun de birou, alege confortul. Detalii: Datorită formei corecte și pernelor din spumă moale, cotierele scaunului ergonomic de birou oferă un suport extrem de moale pentru ambele mâini. Aduceți mai mult confort. Scaunul de birou ergonomic BASETBL este format dintr-o baza metalica robusta, care asigura stabilitate si flexibilitate excelente. Suport scaun de curse pentru o sarcina maxima de 150 kg. Cu cinci brațe, baza scaunului de birou perfect echilibrată permite utilizatorilor noștri scaune de birou să se relaxeze la un confort de 110°. Datorită designului mai gros de pe partea din față a scaunului de birou, poți oricând să stai în mijlocul scaunului și să obții sprijinul necesar de la spătar pentru a reduce cât mai mult presiunea asupra coapselor în timp ce stai. Culoare: negru Material: piele PU Dimensiune: 54 x 50 x 117-127 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun de birou BASETBL, piele PU, cotiere rabatabile, negru, 54 x 50 x 117-127 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată.