Sursa Semi-Modulara Corsair TX-M Series TX650M, 650W, 80 Plus Gold, Active PFC, ATX12V v2.4

Activ pfc - peste 482 produse gasite

Ai cautat activ pfc. Am gasit peste 482 produse pe care le poti alege dupa brand sau magazin si a caror pret sau disponibilitate poti verifica direct in magazinele favorite. Chiar daca fiecare ne alegem activ pfc dupa preferinte, exista numeroase criterii comune care stau la baza procesului de achizitie. Cauta activ pfc, vezi magazinele recomandate, vezi produsele ordonate dupa cel mai mic pret si alege produsul din magazinul preferat.

Sursa Thermaltake HAMBURG 530W, ATX 12V 2.3, certificare 80PLUS, Active PFC, 12cm fan, 6*SATA, 2*PCIE 6+2pin

Sursa modulara Thermaltake Smart BM2, 750 W, 80 + Bronze, PFC Activ , Single rail, Ventilator 140mm, Eficienta 85%

Sursa Aerocool Cylon 500, 500 W, Single rail, PFC Activ, Ventilator 120mm, Iluminare RGB, Eficienta 85%

Sursa Thermaltake Smart SE, 630 W, 80 + bronze, Single rail, PFC Activ, Eficienta 87%

Sursa Thermaltake BERLIN 630W, ATX 12V 2.3, certificare 80PLUS, Active PFC, 12cm fan, 6*SATA, 2*PCIE 6+2pin

Sursa Thermaltake TR2 S, 500 W, 80 Plus, PFC Activ, Single rail, Ventilator 120 mm, Eficienta 86%

    80% eficienta   Acesta genereaza mai putina caldura pentru sistemul dvs. PC si va economiseste mai mult curent electric.       Proiectarea modulului DC to DC   Seria HEXA + PRO cu design de circuit DC to DC ofera avantaje precum o mai buna compatibilitate si fiabilitate.   Conform cu IEC / EN 62368   FSP Group ofera cele mai noi tehnologii de alimentare cu energie verde si ofera o gama completa de aprobari de siguranta suplimentare pentru a mentine proiectele inaintea reglementarilor in schimbare.   + 12V proiectare cu sina simpla   Proiectat pentru carduri VGA cu consum intensiv de energie Ofera o putere puternica pentru orice conditie de supraincarcare.   Ventilator personalizat durabil cu design de control termic   Un ventilator cu manson avansat de 12 cm face o racire optima si reduce zgomotul chiar si atunci cand va impingeti puternic sistemul.         Toate cablurile cu panglica neagra   Cablurile din panglica de acoperire negru ofera sistemului dvs. un aspect superior.       ErP / Eup 2013   Energie ecologica! Consumul total de energie de curent alternativ al sistemului finalizat este mai mic de 5Vsb pentru a sprijini noul regulament UE ErP 2013 pentru sistemele moderne.    

Sursa full modulara Thermaltake Toughpower GF1, 850 W, 80 + Gold, Single rail, PFC Activ, Ventilator 140mm, Eficienta 90%

Cauta activ pfc direct in magazin online.

cel
Disponibil la cautare
Verificat acum: 6 ore
decathlon
Disponibil la cautare
Verificat acum: 6 ore
Emag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 6 ore
flanco
Disponibil la cautare
Verificat acum: 6 ore
vexio
Disponibil la cautare
Verificat acum: 6 ore
* Verificati pretul pe magazinele afisate. Magazinele nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Activ pfc - la Pret Mic

Cauti activ pfc si vrei sa ai parte de o oferta potrivita si pretul cel mai mic? Cauta si compara diverse produse pentru a putea alege cel mai potrivit tie. Pe site-ul nostru vei gasi atat comparatii de produse cat si reduceri sau oferte de la diversi furnizori si magazine online, precum si diverse articole si noutati legat de cele mai populare produse. Conform cautarilor pe acest site, exista multe cautari pentru activ pfc.

Deasemenea, poti alege sa verifici pretul pe ultimul magazin online selectat, astfel incat sa nu ratezi nici o reducere semnificativa de pret. Produse populare precum activ pfc la pret mic, caracteristici si detalii tehnice, comparatii detaliate si cele mai bune sub forma de ‘best of’, pareri si reviews, toate in acelasi loc.

Poti avea activ pfc la cel mai mic pret comparand magazinele partenere de mai sus, cautand acest produs direct la ei pe site.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti pretul cel mai mic pentru activ pfc?

  Atunci cand vrei sa gasesti activ pfc la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  In care magazine online pot gasi activ pfc?

  Atunci cand faci o cautare pe acest site, iti afisam mai multe magazine pe care am gasit disponibil activ pfc.

  Care sunt cele mai populare magazine pentru activ pfc?

  Sunt foarte multe magazine online pe care poti gasi activ pfc, mai mult sau mai putin populare sau cunoscute.