Birkenstock - Slapi

Birkenstock slapi - peste 79 produse gasite

Ai cautat birkenstock slapi. Am gasit peste 79 produse pe care le poti alege dupa brand sau magazin si a caror pret sau disponibilitate poti verifica direct in magazinele favorite. Chiar daca fiecare ne alegem birkenstock slapi dupa preferinte, exista numeroase criterii comune care stau la baza procesului de achizitie. Cauta birkenstock slapi, vezi magazinele recomandate, vezi produsele ordonate dupa cel mai mic pret si alege produsul din magazinul preferat.

Material neted. Talpa stabila. Brant profilat. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Incheiere cu catarama cu ac. Material neted. Talpa stabila. Talpa sculptata. Brant profilat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 28 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Talpa centrala usoara, de amortizare din spuma EVA. Incheiere cu catarama cu ac. Material neted. Talpa stabila. Talpa sculptata. Brant profilat. Interior din piele. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Incheiere cu catarama cu ac. Talpa sculptata. Brant profilat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26 cm Dimensiunile date pentru marimea: 39. Talpa usoara , de amortizare din spuma EVA.

Material neted. Talpa stabila. Brant profilat. Interior din piele. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 38.

Incheiere cu catarama cu ac. Material neted. Talpa sculptata. Brant profilat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Talpa usoara, de amortizare din spuma EVA. Material neted. Talpa presata. Brant profilat. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Talpa centrala usoara, de amortizare din spuma EVA. Talpa sculptata. Brant profilat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Talpa centrala: EVA spuma riguroasa (etilen acetat de vinil cu o structura micro celulara) turnata la cald in forma. Asigura amortizarea , cu mentinerea greutatii proprii scazute. Material neted. Interior din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material neted. Facut din spuma EVA light care absoarbe socul. Talpa din guma. Interior din piele.

Material neted. Talpa din guma. Interior din piele. Talpa usoara, de amortizare din spuma EVA.

Material neted. Talpa din guma. Insertie din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Material neted. Talpa stabila. Interior din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Material neted. Talpa din guma. Insertie din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material neted. Talpa din guma. Insertie din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 29 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 45.

Soft Footbed – strat anatomic de spuma, prevazut cu brant, asigura absorbtia socurilor pe termen lung si confortul de utilizare. Material neted. Talpa din guma. Insertie din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Soft Footbed – strat anatomic de spuma, prevazut cu brant, asigura absorbtia socurilor pe termen lung si confortul de utilizare. Material neted. Talpa din guma. Insertie din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Talpa din guma. Material neted. Insertie din piele. Model cu toc plat.

Material neted. Interior din piele. Talpa stabila.

Facut din spuma EVA light care absoarbe socul. Material neted. Insertie din piele. Interior confortabil.

Facut din spuma EVA light care absoarbe socul. Material neted. Talpa din guma. Insertie din piele.

Facut din spuma EVA light care absoarbe socul. Material neted. Talpa din guma. Interior confortabil. Model cu toc plat.

Material neted. Talpa din guma. Brant confortabil.

Material neted. Model cu toc plat. Talpa din guma. Interior din piele.

Material neted. Insertie din piele. Model cu toc plat.

Incheiere cu catarama. Talpa din guma. Interior confortabil. Interior din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Brantul original BIRKENSTOCK datorita profilarii speciale ofera picioarelor cel mai inalt nivel de confort timp de multe ore. Material neted. Talpa stabila. Interior confortabil.

Talpa din guma. Insertie din piele. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material neted. Talpa din guma. Interior din piele. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material neted. Talpa stabila. Brant confortabil. Brant profilat. Insertie din piele. Interior confortabil. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Talpa din guma. Interior confortabil. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Talpa centrala usoara, de amortizare din spuma EVA. Material neted. Brant profilat. Interior confortabil. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 25,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Material neted. Talpa din guma. Brant profilat. Interior din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Material neted. Talpa din guma. Brant profilat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 38.

Material ornamentat. Talpa din guma. Interior din piele. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Produsele BIRKENSTOCK sunt realizate intr-un proces de productie durabil, ecologic. Brantul original BIRKENSTOCK datorita profilarii speciale ofera picioarelor cel mai inalt nivel de confort timp de multe ore. Material neted. Talpa stabila. Interior din piele.

Material neted. Brant profilat. Talpa stabila. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material neted. Talpa din guma. Model cu toc plat. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Material neted. Brant profilat. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 25,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Talpa centrala usoara, de amortizare din spuma EVA. Material neted. Brant profilat. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Model cu toc plat. Talpa din guma. Varf rotund. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Material neted. Talpa din guma. Insertie din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 28,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 44.

Talpa din guma. Material neted. Insertie din piele. Model cu toc plat.

Facut din spuma EVA light care absoarbe socul. Material neted. Talpa sculptata. Interior confortabil.

Material neted. Talpa din guma. Brant profilat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Cauta birkenstock slapi direct in magazin online.

decathlon
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
itgalaxy
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
cel
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
evomag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
vexio
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
* Verificati pretul pe magazinele afisate. Magazinele nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Birkenstock slapi - la Pret Mic

Cauti birkenstock slapi si vrei sa ai parte de o oferta potrivita si pretul cel mai mic? Cauta si compara diverse produse pentru a putea alege cel mai potrivit tie. Pe site-ul nostru vei gasi atat comparatii de produse cat si reduceri sau oferte de la diversi furnizori si magazine online, precum si diverse articole si noutati legat de cele mai populare produse. Conform cautarilor pe acest site, exista multe cautari pentru birkenstock slapi.

Deasemenea, poti alege sa verifici pretul pe ultimul magazin online selectat, astfel incat sa nu ratezi nici o reducere semnificativa de pret. Produse populare precum birkenstock slapi la pret mic, caracteristici si detalii tehnice, comparatii detaliate si cele mai bune sub forma de ‘best of’, pareri si reviews, toate in acelasi loc.

Poti avea birkenstock slapi la cel mai mic pret comparand magazinele partenere de mai sus, cautand acest produs direct la ei pe site.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti pretul cel mai mic pentru birkenstock slapi?

  Atunci cand vrei sa gasesti birkenstock slapi la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  In care magazine online pot gasi birkenstock slapi?

  Atunci cand faci o cautare pe acest site, iti afisam mai multe magazine pe care am gasit disponibil birkenstock slapi.

  Care sunt cele mai populare magazine pentru birkenstock slapi?

  Sunt foarte multe magazine online pe care poti gasi birkenstock slapi, mai mult sau mai putin populare sau cunoscute.