Casca Bluetooth Devia Vortex DVVRTXBTWH, Multi Point, incarcator dedicat auto (Alb)

Casca vr - peste 105 produse gasite

Ai cautat casca vr. Am gasit peste 105 produse pe care le poti alege dupa brand sau magazin si a caror pret sau disponibilitate poti verifica direct in magazinele favorite. Chiar daca fiecare ne alegem casca vr dupa preferinte, exista numeroase criterii comune care stau la baza procesului de achizitie. Cauta casca vr, vezi magazinele recomandate, vezi produsele ordonate dupa cel mai mic pret si alege produsul din magazinul preferat.

Casca bluetooth Devia  Vortex este usoara si de mici dimensiuni, astfel incat folosirea ei va fi confortabila. Casca Vortex se deosebeste de celelalte casti bluetooth prin designul deosebit dar si prin faptul ca detine un dock de incarcare auto, astfel incat poti incarca casca oricand esti in masina. Forma ergonomic si lookul sofisticat, te va indemna sa iti doresti si tu aceasta casca ultra-moderna. Partea de deasupra are un cerd luminos care va lumina intermitent cand primesti apeluri. Se conecteaza automat la incarcator printr-o simpla apasare (se deconecteaza tot printr-o apasare) dar si la apelurile telefonice, casca fiind fara butoane. Dureaza doar 3 secunde de la sa inchizi. Ideea acestui set este sa nu fii nevoit sa stai in masina tot timpul cu casca in ureche. Esti notificat de un apel prin luminarea cercului led, apesi casca pentru scoaterea castii din dock moment in care se raspunde automat apelului.   Casca Vortex are un singur buton cu functii de on/off si preluare inchidere apel ( in cazul in care ai casca in ureche si trebuie sa preiei un apel.    Dock-ul iti incarca permanent casca si detine si un slot USB pentru conectarea unui smartphone-ului la aceiasi priza. Practic și confortabil Casca Bluetooth are o forma inovatoare si datorita izolaaiei acustice remarcabile,  reduce zgomotul exterior și asigura un ton extraordinar de confortabil. 

Cauta casca vr direct in magazin online.

Elefant
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
decathlon
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
cel
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
flanco
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
pcgarage
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
* Verificati pretul pe magazinele afisate. Magazinele nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Casca vr - la Pret Mic

Cauti casca vr si vrei sa ai parte de o oferta potrivita si pretul cel mai mic? Cauta si compara diverse produse pentru a putea alege cel mai potrivit tie. Pe site-ul nostru vei gasi atat comparatii de produse cat si reduceri sau oferte de la diversi furnizori si magazine online, precum si diverse articole si noutati legat de cele mai populare produse. Conform cautarilor pe acest site, exista multe cautari pentru casca vr.

Deasemenea, poti alege sa verifici pretul pe ultimul magazin online selectat, astfel incat sa nu ratezi nici o reducere semnificativa de pret. Produse populare precum casca vr la pret mic, caracteristici si detalii tehnice, comparatii detaliate si cele mai bune sub forma de ‘best of’, pareri si reviews, toate in acelasi loc.

Poti avea casca vr la cel mai mic pret comparand magazinele partenere de mai sus, cautand acest produs direct la ei pe site.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti pretul cel mai mic pentru casca vr?

  Atunci cand vrei sa gasesti casca vr la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  In care magazine online pot gasi casca vr?

  Atunci cand faci o cautare pe acest site, iti afisam mai multe magazine pe care am gasit disponibil casca vr.

  Care sunt cele mai populare magazine pentru casca vr?

  Sunt foarte multe magazine online pe care poti gasi casca vr, mai mult sau mai putin populare sau cunoscute.