Centrala telefonica VoIP - Grandstream UCM6302 Enterprise Grade IP PBX 1000 useri

Centrala - peste 245 produse gasite

Ai cautat centrala. Am gasit peste 245 produse pe care le poti alege dupa brand sau magazin si a caror pret sau disponibilitate poti verifica direct in magazinele favorite. Chiar daca fiecare ne alegem centrala dupa preferinte, exista numeroase criterii comune care stau la baza procesului de achizitie. Cauta centrala, vezi magazinele recomandate, vezi produsele ordonate dupa cel mai mic pret si alege produsul din magazinul preferat.

Grandstream UCM6302 o centrala telefonica VoIP IP PBX de calitate  pentru companii mici si mijlocii - comunicatii VoIP profesionale fara taxe de licenta. UCM6302 accepta pina la 1000 de utilizatori si 150 de apeluri simultane (100 cind se utilizeaza criptarea SRTP) cu o punte de conferinta integrata pentru pina la 150 de participanti la o conferinta audio sau pina la 3 camere si 20 participanti la o conferinta video 1080p Full HD. IP PBX va ofera control asupra comunicatiilor dvs., integrindu-le intr-un singur sistem - plus interfon, control acces, analize si multe altele. Este o solutie VoIP completa - ID apelant, coada de apeluri, distributie de apel personalizabila si multe altele. Suporta chiar si un operator auto cu pina la 5 niveluri de raspuns vocal interactiv. Afisajul LCD color il face simplu de gestionat si operat. In calitate de PBX IP profesional, UCM6302 va protejeaza comunicatiile - boot sigur, criptare SRTP si multe altele. Routerul NAT integrat accepta atit modul router, cit si modul switch. UCM6302 are 1 porturi FXO pentru conectarea la o linie telefonica analogica si 2 porturi FXS pentru conectarea la o linie PSTN. Sistemul de operare de telefonie Grandstream UCM6300 se bazeaza pe Asterisk 16. Caracteristici Useri: 1000 Apeluri concurente: 150 Audio Conferinta: pana la 150 Participanti Video Conferinta: pana la 20 Participanti Video Resolution:1080p Full HD FXS Ports: 2 FXO Ports: 2 Expandable: No Redundant: Da, Optional Cloud PBX: Da, Optional NAT Router: Da USB Ports: 1x USB-A 3.0 / 1x USB-A 2.0 Ethernet Ports: 3x Gigabit Montaj: Desktop Montaj: Perete

Cauta centrala direct in magazin online.

cel
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
Emag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
itgalaxy
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
flanco
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
Elefant
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
* Verificati pretul pe magazinele afisate. Magazinele nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Centrala - la Pret Mic

Cauti centrala si vrei sa ai parte de o oferta potrivita si pretul cel mai mic? Cauta si compara diverse produse pentru a putea alege cel mai potrivit tie. Pe site-ul nostru vei gasi atat comparatii de produse cat si reduceri sau oferte de la diversi furnizori si magazine online, precum si diverse articole si noutati legat de cele mai populare produse. Conform cautarilor pe acest site, exista multe cautari pentru centrala.

Deasemenea, poti alege sa verifici pretul pe ultimul magazin online selectat, astfel incat sa nu ratezi nici o reducere semnificativa de pret. Produse populare precum centrala la pret mic, caracteristici si detalii tehnice, comparatii detaliate si cele mai bune sub forma de ‘best of’, pareri si reviews, toate in acelasi loc.

Poti avea centrala la cel mai mic pret comparand magazinele partenere de mai sus, cautand acest produs direct la ei pe site.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti pretul cel mai mic pentru centrala?

  Atunci cand vrei sa gasesti centrala la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  In care magazine online pot gasi centrala?

  Atunci cand faci o cautare pe acest site, iti afisam mai multe magazine pe care am gasit disponibil centrala.

  Care sunt cele mai populare magazine pentru centrala?

  Sunt foarte multe magazine online pe care poti gasi centrala, mai mult sau mai putin populare sau cunoscute.