Dr. Martens - Ghete de piele 11820008

Dr. martens ghete de piele - peste 282 produse gasite

Ai cautat dr. martens ghete de piele. Am gasit peste 282 produse pe care le poti alege dupa brand sau magazin si a caror pret sau disponibilitate poti verifica direct in magazinele favorite. Chiar daca fiecare ne alegem dr. martens ghete de piele dupa preferinte, exista numeroase criterii comune care stau la baza procesului de achizitie. Cauta dr. martens ghete de piele, vezi magazinele recomandate, vezi produsele ordonate dupa cel mai mic pret si alege produsul din magazinul preferat.

Incheiere cu fermoar. Talpa din guma. Cutie rotunda, intarita. Insertie din piele. Circumferinta gambei: 32 cm. Inaltimea gambei: 25 cm. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Cutie rotunda, intarita. Talpa din guma. Spatele calcaiului rigidizat. Insertie din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Varf rigidizat. Talpa din guma. Spatele calcaiului rigidizat. Model legat cu sireturi. Incheiere cu fermoar. Insertie din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 43.

Cutie rotunda, intarita. Talpa antialunecare. Talpa din guma. Spatele calcaiului rigidizat. Interior textil. Interior din piele. Model cu insetie elastica. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Model neizolat. Varful puternic rigidizat. Talpa din guma. Model cu insetie elastica. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Cutie rotunda, intarita. Talpa sculptata. Spatele calcaiului rigidizat. Insertie din piele. Interior confortabil. Pantof cu platforma. Inaltimea platformei: 5 cm. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Cutie rotunda, intarita. Spatele calcaiului rigidizat. Talpa din guma. Interior confortabil. Pantof cu platforma. Inaltimea platformei: 4,5 cm. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Model cu insetie elastica. Varful puternic rigidizat. Spatele calcaiului peternic rigidizat. Talpa sculptata. Pantof cu platforma. Interior confortabil. Inaltimea platformei: 3,5 cm. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Cutie rotunda, intarita. Incheiere cu fermoar. Interior confortabil. Talpa sculptata. Model cu toc plat. Circumferinta gambei: 34 cm. Inaltimea gambei: 36 cm. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Model izolat. Cutie rotunda, usor intarita. Talpa presata. Spatele calcaiului usor rigidizat. Model cu toc plat. Pantof cu platforma. Model cu insetie elastica. Inaltimea platformei: 3,5 cm. Inaltimea tocului: 4,5 cm. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Cutie rotunda, intarita. Talpa anti-alunecare. Interior confortabil. Model cu insetie elastica. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Incheiere cu fermoar. Cutie rotunda, intarita. Talpa presata. Spatele calcaiului rigidizat. Insertie din piele. Model legat cu sireturi. Lungimea brantului pentru marimea este de: 28 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Cauta dr. martens ghete de piele direct in magazin online.

evomag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 7 ore
vexio
Disponibil la cautare
Verificat acum: 7 ore
cel
Disponibil la cautare
Verificat acum: 7 ore
flanco
Disponibil la cautare
Verificat acum: 7 ore
pcgarage
Disponibil la cautare
Verificat acum: 7 ore
* Verificati pretul pe magazinele afisate. Magazinele nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Dr. martens ghete de piele - la Pret Mic

Cauti dr. martens ghete de piele si vrei sa ai parte de o oferta potrivita si pretul cel mai mic? Cauta si compara diverse produse pentru a putea alege cel mai potrivit tie. Pe site-ul nostru vei gasi atat comparatii de produse cat si reduceri sau oferte de la diversi furnizori si magazine online, precum si diverse articole si noutati legat de cele mai populare produse. Conform cautarilor pe acest site, exista multe cautari pentru dr. martens ghete de piele.

Deasemenea, poti alege sa verifici pretul pe ultimul magazin online selectat, astfel incat sa nu ratezi nici o reducere semnificativa de pret. Produse populare precum dr. martens ghete de piele la pret mic, caracteristici si detalii tehnice, comparatii detaliate si cele mai bune sub forma de ‘best of’, pareri si reviews, toate in acelasi loc.

Poti avea dr. martens ghete de piele la cel mai mic pret comparand magazinele partenere de mai sus, cautand acest produs direct la ei pe site.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti pretul cel mai mic pentru dr. martens ghete de piele?

  Atunci cand vrei sa gasesti dr. martens ghete de piele la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  In care magazine online pot gasi dr. martens ghete de piele?

  Atunci cand faci o cautare pe acest site, iti afisam mai multe magazine pe care am gasit disponibil dr. martens ghete de piele.

  Care sunt cele mai populare magazine pentru dr. martens ghete de piele?

  Sunt foarte multe magazine online pe care poti gasi dr. martens ghete de piele, mai mult sau mai putin populare sau cunoscute.