Senzor Sonoff SI7021, umiditate si temperatura

Senzor de temperatura si umiditate - peste 47 produse gasite

Ai cautat senzor de temperatura si umiditate. Am gasit peste 47 produse pe care le poti alege dupa brand sau magazin si a caror pret sau disponibilitate poti verifica direct in magazinele favorite. Chiar daca fiecare ne alegem senzor de temperatura si umiditate dupa preferinte, exista numeroase criterii comune care stau la baza procesului de achizitie. Cauta senzor de temperatura si umiditate, vezi magazinele recomandate, vezi produsele ordonate dupa cel mai mic pret si alege produsul din magazinul preferat.

Statie meteo cu senzor pentru exterior Statia meteo PNI MS500 ofera informatii detaliate despre conditiile climaterice atat din interiorul casei cat si de afara. PNI MS500 adopta tehnologia RF pentru a comunica rapid si stabil cu senzorul de exterior care obtine date precise despre temperatura si umiditate si le transmite pe o distanta de maxim 50 de metri catre statia meteo din casa.     Indicatori termici pentru interior si exterior Ecranul de dimensiuni mari, cu lumina de fundal, poate afisa dintr-o privire toate datele importante cum ar fi temperatura, umiditatea, ora sau recomandari privind schimbarea conditiilor de mediu din interior. Ecranul este impartit in mod eficient in doua, pentru a afisa simultan atat datele de mediu din camera cat si cele de afara.     Valori meteorologice detaliate Statia meteo afiseaza in mod precis temperatura in intervalul -9.9°C ~ +50°C si umiditatea in intervalul 20% ~ 95%RH. Daca temperatura depaseste acest interval, pe ecran vor fi afisate simbolurile de avertizare inchlowinch si inchhighinch. In plus, prin indicatorii de confort termic (WET-Umed, COMFORT-optim si DRY-uscat) va veti bucura tot timpul de o viata placuta si confortabila.     Memorie valori minime si maxime masurate Statia meteo salveaza in mod automat valorile minime si maxime inregistrate atat la interior, cat si la exterior. Valorile minime si maxime masurate pot fi patrate in memorie 24 de ore (ceea ce inseamna ca vor fi sterse in fiecare zi la miexul noptii) sau pot ramane in memorie pana la inlocuirea bateriei.  

Senzorul de temperatura si umiditate Sonoff SNZB-02 dispune de protocol ZigBee si poate functiona cu Sonoff ZigBee Bridge pentru a urmari modificarile de temperatura si umiditate din casa dvs. Aplicatia mobila eWeLink trimite notificari despre nivelul scazut al bateriei senzorului (<10%). Senzorul poate fi partajat familiei, astfel incat sa poata verifica temperatura si umiditatea camerei pe smartphone-urile lor fara a fi nevoi sa imperecheze dispozitivele.

Noul senzor de umiditate si temperatura Livolo are o calitate superioara a materialelor pe exterior, cat si pe interior. Creeaza un stil de viata confortabil si monitorizeaza valorile temperaturii si umiditatii din casa dumneavoastra in timp real, cu ajutorul aplicatiei Livolo. Pentru a functiona, acest senzor are nevoie de Hub-ul Livolo ZigBee.

Noul senzor de umiditate si temperatura Livolo are o calitate superioara a materialelor pe exterior, cat si pe interior. Creeaza un stil de viata confortabil si monitorizeaza valorile temperaturii si umiditatii din casa dumneavoastra in timp real, cu ajutorul aplicatiei Livolo. Pentru a functiona, acest senzor are nevoie de Hub-ul Livolo ZigBee.

Caracteristici:   - Monitorizare continua a temperaturii si schimbarilor de umiditate - Istoric temperatura si umiditate - Chipuri si senzori de precizie inalta - Reglare smart a temperaturii si umiditatii - Ceas cu fusuri orare diferite - Unghi de vizualizare mare - Material: ABS, PC - Tip baterie: CR2032 - Conectivitate: Bluetooth 5.0 BLE - Dimensiuni: 110 x 55 x 10.1mm

Senzorul Orvibo ST30, monitorizeaza in timp real temperatura si umiditatea. Puteti vizualiza valorile temperaturii si umiditatii din casa dumneavoastra cu ajutorul aplicatiei HomeMate. Puteti seta si primirea de notificari pe telefonul mobil in momentul in care parametrii se modifica si in functie de acesti parametri puteti automatiza sa porniti aerul conditionat sau dezumidificatorul. Acest senzor pentru a functiona are nevoie de Mini Hubul Orvibo

Senzorul SONOFF THS01 reprezinta alegerea potrivita pentru masurarea temperaturii si umiditatii. Masoara valori intre -40℃ si +85℃, respectiv intre 0 - 100 % RH. Senzorul dispune de conector RJ9 4P4C, astfel conexiunea este mai stabila.

  Filtru Hepa + Carbon activ + Prefiltru Purificatorul de aer PNI SafeHome PTA200 WiFi  este echipat cu filtru HEPA si  carbon activ, care sunt atat de eficiente incat elimina 99.97% din particulele cu dimensiuni mai mari de 0,3 μm . Prefiltrarea se face cu un filtru separat ce asigura o curatare a aerului de particule mai mari 5 microni, asigurand o functionare si o filtrare mai eficienta a aerului ce ajunge in camera. Senzor PM 2.5 si display operational Echipat cu senzor PM2.5 purificatorul este capabil sa atenueze efectul oricaror elemente care iti pot pune in pericol sanatatea: de la par, polen si praf la alergeni periculosi precum PM2.5 sau echivalenti. Panoul de control este echipat si cu un display operational ce permite atat efectuarea de setari cat si verificarea calitatii aerului .  Sistem Smart de monitorizare si control de pe Smartphone Purificatorul poate fi monitorizat si configurat  de pe un smartphone inteligent cu ajutorul aplicatiei Tuya Smart care iti va permite sa verifici calitatea aerului si sa pornesti/opresti dispozitivul de la distanta, chiar si atunci cand esti plecat de acasa. In acest fel, esti intotdeauna sigur ca vei gasi un aer curat atunci cand ajungi acasa. Aplicatia permite si integrarea in Google Assistant si Alexa, astfel avand un control si mai usor asupra  purificatorului. Filtre reutilizabile ( spalare/suflare) Purificatorul de aer PNI este echipat cu o tehnologie inteligenta ce va va anunta va anunta cand filtrele de aer trebuie curatatate. Cele 2 filtre au proceduri separate de curatare :unul prin spalare, altul prin suflarea cu aer sub presiune ce asigura o durata de viata mult mai mare a filtrelor fara sa fie necesar sa cumparati altele noi.   Filtreaza  260 m2/h Purificatorul de aer PNI SafeHome PTA200 WiFi  reuseste sa filtreze o cantitate de aer de pana la 200 m2/h . Acest volum de aer poate fi prelucrat de pe o suprafata cuprinsa intre 16- 24 m2  

Cauta senzor de temperatura si umiditate direct in magazin online.

Emag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 2 ore
cel
Disponibil la cautare
Verificat acum: 2 ore
flanco
Disponibil la cautare
Verificat acum: 2 ore
decathlon
Disponibil la cautare
Verificat acum: 2 ore
vexio
Disponibil la cautare
Verificat acum: 2 ore
* Verificati pretul pe magazinele afisate. Magazinele nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Senzor de temperatura si umiditate - la Pret Mic

Cauti senzor de temperatura si umiditate si vrei sa ai parte de o oferta potrivita si pretul cel mai mic? Cauta si compara diverse produse pentru a putea alege cel mai potrivit tie. Pe site-ul nostru vei gasi atat comparatii de produse cat si reduceri sau oferte de la diversi furnizori si magazine online, precum si diverse articole si noutati legat de cele mai populare produse. Conform cautarilor pe acest site, exista multe cautari pentru senzor de temperatura si umiditate.

Deasemenea, poti alege sa verifici pretul pe ultimul magazin online selectat, astfel incat sa nu ratezi nici o reducere semnificativa de pret. Produse populare precum senzor de temperatura si umiditate la pret mic, caracteristici si detalii tehnice, comparatii detaliate si cele mai bune sub forma de ‘best of’, pareri si reviews, toate in acelasi loc.

Poti avea senzor de temperatura si umiditate la cel mai mic pret comparand magazinele partenere de mai sus, cautand acest produs direct la ei pe site.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti pretul cel mai mic pentru senzor de temperatura si umiditate?

  Atunci cand vrei sa gasesti senzor de temperatura si umiditate la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  In care magazine online pot gasi senzor de temperatura si umiditate?

  Atunci cand faci o cautare pe acest site, iti afisam mai multe magazine pe care am gasit disponibil senzor de temperatura si umiditate.

  Care sunt cele mai populare magazine pentru senzor de temperatura si umiditate?

  Sunt foarte multe magazine online pe care poti gasi senzor de temperatura si umiditate, mai mult sau mai putin populare sau cunoscute.