Teva - Sandale

Teva sandale - peste 419 produse gasite

Ai cautat teva sandale. Am gasit peste 419 produse pe care le poti alege dupa brand sau magazin si a caror pret sau disponibilitate poti verifica direct in magazinele favorite. Chiar daca fiecare ne alegem teva sandale dupa preferinte, exista numeroase criterii comune care stau la baza procesului de achizitie. Cauta teva sandale, vezi magazinele recomandate, vezi produsele ordonate dupa cel mai mic pret si alege produsul din magazinul preferat.

Incheiere cu scai. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Incheiere cu scai. Material neted. inaltimea platformei: 5 cm. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material ornamentat. Talpa din guma. Incheiere cu scai. Model cu toc plat. Interior confortabil.

Talpa din guma. Incheiere cu scai. Interior confortabil. Model cu toc plat.

Incheiere cu scai. Material ornamentat. Talpa din guma. Brant confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Model cu toc plat. Incheiere cu scai. Talpa din guma. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Fibra REPREVE este fabricata din sticle de plastic reciclate. Model cu toc plat. Incheiere cu scai. Talpa din guma. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Incheiere cu scai. Material ornamentat. Talpa din guma. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Talpa din guma. Incheiere cu scai. Interior confortabil. Model cu toc plat.

Material neted. Incheiere cu scai. Talpa presata. Interior textil. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Incheiere cu catarama. Material neted. Talpa din guma. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Incheiere cu catarama. Material neted. Talpa din guma. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material neted. Incheiere cu scai. Brant profilat. Talpa stabila. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Fibra REPREVE este fabricata din sticle de plastic reciclate. Incheiere cu scai. Talpa din guma. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Incheiere cu scai. Material ornamentat. Talpa din guma. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

incuietoare reglabila. Incheiere cu scai. Varf rotund. Brant profilat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea:.

Incheiere cu scai. Material neted. Talpa din guma. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Incheiere cu scai. Talpa din spuma. Material neted. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Incheiere cu scai. Material neted. Talpa din spuma. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Incheiere cu scai. Material ornamentat. Talpa din guma. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Incheiere cu scai. Brant profilat. Talpa din spuma. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Curelele cu velcro pentru prindere usoara permit o potrivire personalizata. Material ornamentat. Talpa presata. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Fibra REPREVE este fabricata din sticle de plastic reciclate. Talpa centrala usoara, de amortizare din spuma EVA. Material ornamentat. Incheiere cu scai. Talpa elastica. Model cu toc plat. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Fibra REPREVE este fabricata din sticle de plastic reciclate. Talpa centrala usoara, de amortizare din spuma EVA. Material neted. Incheiere cu scai. Partea superioara este reglabila in latime. Talpa elastica. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Fibra REPREVE este fabricata din sticle de plastic reciclate. Material neted. Curelele cu velcro pentru prindere usoara permit o potrivire personalizata. Talpa presata. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Fibra REPREVE este fabricata din sticle de plastic reciclate. Material ornamentat. Incheiere cu scai. Partea superioara este reglabila in latime. Talpa presata. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Fibra REPREVE este fabricata din sticle de plastic reciclate. Talpa centrala usoara, de amortizare din spuma EVA. Material ornamentat. Incheiere cu scai. Partea superioara este reglabila in latime. Talpa elastica. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Fibra REPREVE este fabricata din sticle de plastic reciclate. Talpa centrala usoara, de amortizare din spuma EVA. Material ornamentat. Incheiere cu scai. Partea superioara este reglabila in latime. Talpa elastica. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Fibra REPREVE este fabricata din sticle de plastic reciclate. Talpa centrala usoara, de amortizare din spuma EVA. Material ornamentat. Incheiere cu scai. Partea superioara este reglabila in latime. Talpa elastica. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Talpa centrala usoara, de amortizare din spuma EVA. Material ornamentat. Incheiere cu scai. Partea superioara este reglabila in latime. Talpa din spuma. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Incheiere cu scai. Material ornamentat. Talpa din guma. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Fibra REPREVE este fabricata din sticle de plastic reciclate. Curelele cu velcro pentru prindere usoara permit o potrivire personalizata. Brant profilat. Talpa din spuma. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Partea superioara este reglabila in latime. Incheiere cu scai. Material neted. Brant profilat. Interior confortabil. Talpa din spuma. Pantof cu platforma. Inaltimea platformei: 4 cm. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Incheiere cu scai. Material neted. inaltimea platformei: 3,5 cm. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Curelele cu velcro pentru prindere usoara permit o potrivire personalizata. Brantul cu forma anatomica sustine arcul piciorului si asigura un confort de lunga durata. Talpa din spuma. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Produs tratat: Microban. Ingredient activ: zinc pirition. Tehnologia Microban a fost incorporata in talpile sandalelor pentru a combate cresterea bacteriilor si a mucegaiului care pot provoca pete, mirosuri si deteriorarea calitatii sandalei. Aditivul de zinc utilizat in sandalele Teva este continuu tehnologia este incorporata, astfel incat sa nu se spele sau sa se uzeze. Fibra REPREVE este fabricata din sticle de plastic reciclate. Material ornamentat. Incheiere cu scai. Brant confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Produs tratat: Microban. Ingredient activ: zinc pirition. Tehnologia Microban a fost incorporata in talpile sandalelor pentru a combate cresterea bacteriilor si a mucegaiului care pot provoca pete, mirosuri si deteriorarea calitatii sandalei. Aditivul de zinc utilizat in sandalele Teva este continuu tehnologia este incorporata, astfel incat sa nu se spele sau sa se uzeze. Material neted. Incheiere cu scai. Talpa din guma. Brant profilat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Produs tratat: Microban. Ingredient activ: zinc pirition. Tehnologia Microban a fost incorporata in talpile sandalelor pentru a combate cresterea bacteriilor si a mucegaiului care pot provoca pete, mirosuri si deteriorarea calitatii sandalei. Aditivul de zinc utilizat in sandalele Teva este continuu tehnologia este incorporata, astfel incat sa nu se spele sau sa se uzeze. Fibra REPREVE este fabricata din sticle de plastic reciclate. Material ornamentat. Incheiere cu scai. Brant profilat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Produs tratat: Microban. Ingredient activ: zinc pirition. Tehnologia Microban a fost incorporata in talpile sandalelor pentru a combate cresterea bacteriilor si a mucegaiului care pot provoca pete, mirosuri si deteriorarea calitatii sandalei. Aditivul de zinc utilizat in sandalele Teva este continuu tehnologia este incorporata, astfel incat sa nu se spele sau sa se uzeze. Fibra REPREVE este fabricata din sticle de plastic reciclate. Incheiere cu scai. Material neted. Brant profilat. Pantof cu platforma. Inaltimea platformei: 3,5 cm. Lungimea brantului pentru marimea este de:

Partea superioara este reglabila in latime. Talpa flexibila, din spuma. Incheiere cu scai. Material ornamentat. Brant confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Partea superioara este reglabila in latime. Talpa flexibila, din spuma. Incheiere cu scai. Material ornamentat. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Partea superioara este reglabila in latime. Talpa flexibila, din spuma. Incheiere cu scai. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Incheiere cu scai. Brant profilat. Interior confortabil. Talpa din spuma. Material neted. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Material ornamentat. Incheiere cu scai. Partea superioara este reglabila in latime. Talpa stabila. Pantof cu platforma. Interior confortabil. Inaltimea platformei: 5 cm. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Fibra REPREVE este fabricata din sticle de plastic reciclate. Incheiere cu scai. Material ornamentat. Talpa din guma. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Cauta teva sandale direct in magazin online.

Emag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 6 ore
Elefant
Disponibil la cautare
Verificat acum: 6 ore
evomag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 6 ore
pcgarage
Disponibil la cautare
Verificat acum: 6 ore
vexio
Disponibil la cautare
Verificat acum: 6 ore
* Verificati pretul pe magazinele afisate. Magazinele nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Teva sandale - la Pret Mic

Cauti teva sandale si vrei sa ai parte de o oferta potrivita si pretul cel mai mic? Cauta si compara diverse produse pentru a putea alege cel mai potrivit tie. Pe site-ul nostru vei gasi atat comparatii de produse cat si reduceri sau oferte de la diversi furnizori si magazine online, precum si diverse articole si noutati legat de cele mai populare produse. Conform cautarilor pe acest site, exista multe cautari pentru teva sandale.

Deasemenea, poti alege sa verifici pretul pe ultimul magazin online selectat, astfel incat sa nu ratezi nici o reducere semnificativa de pret. Produse populare precum teva sandale la pret mic, caracteristici si detalii tehnice, comparatii detaliate si cele mai bune sub forma de ‘best of’, pareri si reviews, toate in acelasi loc.

Poti avea teva sandale la cel mai mic pret comparand magazinele partenere de mai sus, cautand acest produs direct la ei pe site.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti pretul cel mai mic pentru teva sandale?

  Atunci cand vrei sa gasesti teva sandale la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  In care magazine online pot gasi teva sandale?

  Atunci cand faci o cautare pe acest site, iti afisam mai multe magazine pe care am gasit disponibil teva sandale.

  Care sunt cele mai populare magazine pentru teva sandale?

  Sunt foarte multe magazine online pe care poti gasi teva sandale, mai mult sau mai putin populare sau cunoscute.